Tapas Trail

OvVZ-dames stappen culinair in Hulst

 

Tapas Trail door het historische centrum van Hulst. Onder leiding van een stadsgids hebben wij genoten van al het lekkers, dat maar liefst vier restaurants ons hebben voorgeschoteld en van alle, indrukwekkende bezienswaardigheden van de Reynaertstad, die wij tijdens onze culinaire wandeling zijn tegengekomen.

 

Drinck- en Eeterij Babbels in de Gentsestraat was het eerste etablissement op onze route. Vervolgens wandelden wij over een deel van de 3,5 kilometer lange oude stadwallen naar Bally's Diner in de Overdamstraat. Na een uitgebreide uitleg over de imposante Sint-Willibrordusbasiliek streken wij neer in Café 't Raedhuys aan de Grote Markt. Onze culinaire ontdekkingsreis sloten wij af in Café-Restaurant Het Bonte Hert, eveneens gelegen aan de prachtige Grote Markt van de schitterende Vestingstad. In alle restaurants werden wij verrast met bijzondere soepjes en overheerlijke tapas gerechtjes.

 

Tijdens deze bijeenkomst mochten wij maar liefst vier introducés verwelkomen. Zij en de 17 aanwezige leden waren het er zonder twijfel over eens: het OvVZ is hét netwerk dat Zeeuwse vrouwelijke ondernemers meerwaarde biedt. De meeste introducés van deze avond hebben zich inmiddels aangemeld als lid. Van harte welkom, dames!