Bedrijfsbezoek Grafisch Bedrijf Goes

Leerzaam Bedrijfsbezoek Grafisch Bedrijf Goes

Op verzoek van diverse OvVZ-leden is een middagbijeenkomst georganiseerd in de vorm van een bedrijfsbezoek aan GBG (Grafisch Bedrijf Goes). Na een heerlijke broodmaaltijd heeft account Manager Miranda Schog ons meegenomen in de wereld van GBG.

Wat begonnen is als eenmansbedrijf is uitgegroeid tot een innovatief gedreven team van 24 personen.

Met press, print en sign onder één dak levert GBG vol passie en altijd klantgericht grafische totaalprodukten, variërend van het drukken van een enkel visitekaartje, een pak briefpapier of enveloppen tot het beletteren van een heel wagenpark of bedrijfspand.

GBG is tijdens de resessie alleen maar gegroeid. Dit hebben zij kunnen realiseren doordat zij totaalprodukten zijn gaan leveren.

Aanvankelijk was dat alleen offset drukwerk. Dit werd uitgebreid met digitaal drukken, wat ontelbare mogelijkheden biedt.

Ten slotte maakte de print- & signafdeling dat GBG is uitgegroeid tot de professionele partner in binnen- en buitenreclame.

Nadat wij kennis hadden gemaakt met onder meer de gloednieuwe Heidelberg Speedmaster 4-kleurenpers, de innovatieve Indigo digitale pers en de allernieuwste frees-, ril- & snijmachine die ontelbare mogelijkheden biedt, werd het bezoek afgesloten met een netwerkborrel.