ALV 12/9/2016

Dit jaar was Walcheren aan de beurt om onze Algemene Ledenvergadering te houden. Deze bijeenkomst vond op een zomerse maandag plaats aan de Walcherse kust, in Golden Tulip Strandhotel Westduin te Vlissingen.

Daar werden wij warm onthaald met een ijskoud drankje in de bar.

Vervolgens verkasten wij naar Restaurant@Eef, waar wij genoten van een heerlijk diner. Ondertussen bogen wij ons over vragen waarmee ondernemers dagelijks te maken hebben. Ons lid Femke IJsseldijk van Nieuwe Muze had deze vragen voor ons verzameld. Dit leidde tot verschillende oplossingen, maar tegelijkertijd rezen er weer andere praktische vragen..... Al met al een nuttige, levendige discussie!

Daarna begaven wij ons voor onze ALV naar een heerlijke koele vergaderzaal. Tijdens de ALV hebben wij afscheid genomen van bestuurslid Karin Smallegange, die na 3 jaar is afgetreden als ledenadministrateur. Met goedkeuring van de leden werd lid Manon \kluijfhout gekozen als opvolgster van Karin. Ook zijn wij heel blij dat lid Mojca Kuijpers ondersteunend bestuurslid is geworden. Beide dames zijn al helemaal thuis in de materie omdat zij sinds dit voorjaar "meedraaien" in het bestuur. Ook lid Maya Schellekens werd gekozen als bestuurslid en zal zich o.a. bezighouden met werving, het maken van foto's tijdens de bijeenkomsten en uitwerking organisatie bijeenkomsten. Verder werd er een kort verslag gegeven van de bijeenkomsten die het afgelopen bestuursjaar hebben plaatsgevonden en van de eerstvolgende bijeenkomsten.

Hoewel wij heel blij zijn met de versterking in het bestuur, heeft voorzitter Mary Beije wederom de aanwezige leden gevraagd eens na te denken over het aanvaarden van een bestuursfunctie. Per september 2017 zit namelijk haar eigen bestuursperiode van 3 jaar erop en tevens die van secretaris Loes van der Hoeven en treden beide dames af. Manon Kluijfhout gaf nog eens extra aan hoe belangrijk het is om meer bestuursleden te hebben in het bestuur.

Na deze contructieve ALV werd ter afsluiting genoten van een drankje aan de bar van het hotel.